9 Ağustos 2014 Cumartesi

Plotter Kağıdını Nerden Almalıyım?



Evet, birçok mühendislik, mimarlık odalarının, kırtasiyelerin sorduğu en önemli soru; hazırladıkları projeyi çıktı alacakları kağıt olan plotter kağıdının nereden te'min edileceği sorusudur.

Plotter kağıdı A4 gibi her yerde hazır bulunan bir kağıt değildir açıkçası. A4'ten çok büyük ebatlarda olan plotter kağıdını tabii olarak herkes kullanmıyor. Daha doğrusu son kullanıcının kağıdın bu türüyle pek bir alaka ve irtibatı yok. Sözgelimi, mühendislik projesinin çıktısını almak bir uzmanlığa işaret eder. Genel halk kitlesi için ise esas olan uzmanlık ürünü değil pratik olmasıdır.

Bu tespiti yaptıktan sonra plotter kağıdının herkes tarafından kullanılamayacak bir ürün olarak söyleyebiliriz. Her neyse, bu konu plotter kağıdının kimler tarafından kullanıldığını anlatan bir konu değil. Onun için fazla durmuyorum üzerinde.

Plotter kağıdı satışlarında güvenilir firma olarak gördüklerim bir elin parmaklarını bile geçmez. Onlardan birisi de Atak Grup'tur. Atak Grup plotter kağıdına, hem ucuz, hem de kolay erişebilmemizi sağlayan köklü bir firma.

Size Atak Grup firmasını önereceğim: http://atakkagit.com/plotter-kagitlari.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder