1 Mayıs 2014 Perşembe

Plotter Kağıdı Ruloları



Plotter kağıdı, plotter yazıcılarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır benzersiz bir kağıt türüdür. Plotter makinelerinin farklı türleri olmasına rağmen, bu kağıtların iyi bir özelliği her tür plotter baskı makinelerinde kullanılmasıdır. Bugün, plotter kağıtları rulolar halinde satılmaktadır. Rulolar kağıt havluya benzemektedir. Ancak, plotter kağıt ruloları kağıt havludan daha uzun ve incedir. Bugün piyasada farklı plotter kağıt ruloları vardır. Başlıca türleri şunlardır:

Parşömen Plotter Kağıdı Ruloları: Eğer arşiv kalitesine sahip bir baskı istiyorsanız, parşömen plotter kağıt rulolarını seçmeniz gerekir. Bu daha yüksek bir kalitede baskı yapar. Ayrıca muhteşem bir yumuşaklık ve dayanıklılığı vardır. Parşömen plotter kağıt ruloları çok şeffaftır ve onlar nihai proje tasarım baskıları gibi planlar için en iyi seçenektir. Bu tip plotter kağıdı sadece inkjet plotter yazıcılarda kullanılabilir. Rulolar, çeşitli ağırlıklarda temin edilebilir. Örneğin 42, 34, 36, 22 ve 24 gibi farklı genişliklere ve 9 kg ve7,5 kg ağırlıklara sahip 150 rulo bulunmaktadır.

Birinci yazımız burada bitti. Gelecek yazımızda Saydam Bond Plotter Kağıdı ve Premium Plotter Kağıdı Ruloları türlerini ele alacağız. Ayrıca diğer özel türleri de başlık halinde yazacağız. Bizi izlemeye devam edin.

Esen kalın.

Not: Lütfen alıntı yaparsanız kaynak belirtin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder